Tres ors, tres plates i un bronze va ser el balanç final d’una jornada on els xativins van brillar especialment en la prova de dobles mixt

Dissabte 17 d’octubre, els esportistes del Club Bàdminton Xàtiva van tornar a la competició amb la disputa del Torneig Territorial de categories inferiors del Campello.

Fins a la localitat alacantina es van desplaçar un total de 19 jugadors del club xativí per a participar tant en les proves d’individuals com en les de dobles. El club va tindre presència d’esportistes en 4 de les 5 categories que van entrar en joc en aquesta jornada, aconseguint col·locar a esportistes en posició de pòdium en totes elles.

Els xativins van destacar especialment en la prova de dobles mixt on van pujar al pòdium en totes les categories. Un balanç molt positiu que es veu reflectit en els set metalls aconseguits, tres ors, tres plates i un bronze.

En categoria Sub-17, la parella formada per Adrián Ramón i Maria Sanz, que partia com a cap de sèrie número 2, va aconseguir classificar-se com a primera del grup B després de guanyar els tres partits disputats sense cedir cap set. D’aquesta manera van aconseguir l’accés a la final que els va enfrontar als germans Liliya Nikitina i Nikita Nikitin. La parella murciana es va imposar per un doble 21/13 als xativins.

En la prova de dobles masculí la parella formada per David Polop i Vicent Molina va aconseguir també superar la fase de grup en primera posició, donant accés al duo a la disputa de les semifinals enfront de Martín Vicente Alonso i Guillermo Catalá, qui van superar als xativins. David i Vicent van haver de conformar-se amb la tercera plaça.

En la categoria Sub-15, la prova de dobles mixt va ser l’encarregada de proporcionar una nova plata de la mà d’Andrea Orquín i Jesús Cimas. Aquests van caure en la final davant la parella valenciana del CB Drop València formada per Quique Gil i Sara Sáez.

En Sub-13, la prova de dobles mixt també portà un or per al CB Xàtiva de la mà de la parella formada per Sarai Ramón i Ximo Torres que es van imposar amb claredat a totes les restants parelles sense cedir cap set al llarg de tota la competició.

En la prova d’individual, concretament el femení, Sarai Ramón va pujar una vegada més al pòdium per a sumar un nou or.

Acabem amb el repàs als resultats dels esportistes més joves del Club Bàdminton Xàtiva amb la categoria Sub-11, on Martina Molina es va imposar en la prova d’individual femení sumant un or més aquesta temporada. En la categoria de dobles, Feliu Terol formava parella al costat de Martina Molina, aconseguint col·locar-se en el segon calaix del pòdium.