També es podrà gaudir el 12 de gener de l’obra «Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó» per a públic jove i adult

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà durant les festes de Nadal i les dues primeres setmanes de gener fins a cinc grans cites amb espectacles per a tots els públics, destacant especialment aquells destinats al públic familiar. 

El dia 26 de desembre, a les 18 h, es podrà gaudir de l’obra «Rapunzel; un musical muy peliagudo», de la Cia. Valenciana Eventime, espectacle basat en el conte dels germans Grimm. El preu de les entrades serà de 6 euros i es podran adquirir a partir del 19 de desembre. 

Un altre espectacle familiar que arribarà al Gran Teatre de Xàtiva, el divendres 29 de desembre, a les 18 h, serà «Cube». Les entrades d’aquesta obra tenen un preu de 6 euros i també es posaran a la venda el 19 de desembre. 

Un altre espectacle destacat, destinat al públic jove i adult, serà «Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó», que es podrà gaudir el divendres 12 de gener a les 20:30h. Es tracta d’una comèdia de Ron Hutchinson amb un repartiment liderat per Gonzalo de Castro que comença amb el desastre durant el rodatge de «Lo que el viento se llevó». Les entrades per a aquest espectacle, que forma part del programa Platea, tenen un preu de 15 euros, 12 amb descomptes, i es podran adquirir a partir del 19 de desembre. 

En la programació també hi ha programats dos ballets per a aquestes dates. El dijous 28 de desembre a les 19 h es podrà gaudir de l’obra «El cascanueces» a càrrec del Ballet de l’Òpera Nacional de Romania. El preu és de 33 euros en platea i de 28 euros en amfiteatre i llotges, amb un 25% de descompte per a escoles de dansa amb inscripció prèvia, mentre que el dimarts 9 de gener a les 20:30 h serà el torn de «El lago de los cisnes» amb el Ballet de Kiev. Les entrades costaran 29 euros en platea i 27 euros en amfiteatre i llotges. En aquest cas les entrades ja es poden adquirir a la web del Gran Teatre i a Instanticket. 

Les entrades per als espectacles es poden adquirir mitjançant la web del Gran Teatre de Xàtiva o d’Instanticket 24 h al dia, i de forma física a les taquilles del Gran Teatre els dimarts laborals en horari de 12 a 14 i de 17 a 19 hores, i des de dues hores abans de la funció. 

El Gran Teatre de Xàtiva, com és habitual, albergarà durant aquestes dates moltes altres cites culturals impulsades des de les associacions i entitats de la ciutat. Així aquest mes de desembre estan desenvolupant-se presentacions falleres i també altres activitats com ara, el concert solidari organitzat per Acofem-15 el pròxim dissabte dia 16 a les 18 h, i el Festival Coral organitzat pel Cor Ciutat de Xàtiva, el dia 17 a les 18 h. El dia 19 de desembre a les 19:30 h tindrà lloc el concert benèfic de Nadal «Eterno Mecano» a càrrec del Conservatori Lluís Milan, el dia 22 de desembre a les 20 h, el concert extraordinari del 25è aniversari de la Colla de Dolçainers i Tabaleters «La Socarrà» i el 23 de desembre, a les 18:30 h, el Festival de Nadal de la Primitiva Setabense i l’escola La Vella.