Els equips xativins jugaran els tres partits de la final de manera quasi simultània

Aquest cap de setmana, el Pavelló Municipal de Voleibol de Xàtiva acull les finals autonòmiques de voleibol de primera divisió juvenil. En aquestes finals estaran els dos equips del FamilyCash Xàtiva Voleibol després de la gran temporada realitzada. Els i les xativines tindran el factor camp a favor seu en la lluita pel títol autonòmic i per la classificació per als campionats d’Espanya.

Pel que fa als horaris dels partits, els equips masculí i femení cdl CV Xàtiva jugaran quasi a la mateixa hora els tres partits previstos. La final autonòmica començarà per al club xativí demà a les 12:00 h amb el partit de l’equip femení contra el Vòlei Grau de Castelló, mentre que a les 12:15 h els xics jugaran el seu primer partit enfront del CV Mediterráneo de Castelló. A la vesprada, l’equip femení es mesurarà a les 19:00 h amb el CV Sedaví, menter que el Servigruop Benidorm serà el rival de l’equip masculí un quart d’hora més tard. Per a completar la competició, diumenge a les 11:45 les xiques del CV Xàtiva disputaran el tercer partit contra el Servigruop Benidorm i els xics tancaran la competició a partir de les 12:00 h contra el CV València.

Davant les restriccions d’aforament a causa de la COVID-19, l’assistència als partits estarà molt limitada. Per això, molts dels partits es podran seguir en directe a través del canal de Youtube del CV Xàtiva.