L’objectiu dels dos equips és classificar-se per a les Finals Autonòmiques 

El pròxim cap de setmana es disputaran els partits de tornada de l’eliminatòria de quarts de final i podrem saber quins seran els equips que es classificaran per a disputar les Finals Autonòmiques de màxim nivell juvenil masculí i femení. El club voleibol Xàtiva podria classificar tant al conjunt masculí com al femení, ja que tots dos han aconseguit encarrilar l’eliminatòria en el partit d’anada amb sengles victòries. 

El Familycash masculí va guanyar a València per 0-3, per la qual cosa tenen peu i mig en la final. El conjunt de Rafa Mora i Borja Reyes disputaran el partit de tornada a Xàtiva dissabte a les 17 hores i intentaran arredonir l’eliminatòria.

En el cas del Familycash Femení la victòria va ser mes ajustada. En un partit molt igualat, les de Xàtiva van guanyar per 3-2, amb el que s’enfronten a un partit decisiu a Elx el pròxim dia 8 de maig. Les de Larry Creus i José Manuel Martí, s’enfronten a un rival molt complicat, que en la seua pista el posarà molt difícil a les xativines, que hauran d’emprar-se al cent per cent i eixir a guanyar des del primer moment. 

En cas d’empat en l’eliminatòria, a anada i tornada, serà vencedor l’equip que haja obtingut major nombre de sets en la suma total dels dos partits. En cas d’empat a sets es disputarà un SET D’OR. Pel qual resultarà vencedor de la mateixa l’equip que abans aconseguisca els 15 punts amb una diferència mínima de 2 punts.

Iniciació al rendiment dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. 

Destaquem la victòria en la categoria Infantil femenina del Dental Carralero Xàtiva (foto de la notícia) per 3-2 enfront del CV Sedaví (25-18, 25-13, 14-25, 13-25,15-9). 

En la categoria cadet masculina els de Xàtiva s’enfrontaven contra un rival directe per la segona posició de la taula classificatòria. En un partit molt intens Xàtiva voleibol 1 van perdre per 0-3 contra el CV València (22-25,18-25,23-25) amb parcials ajustats. 

En rendiment cadet femení, el Xàtiva voleibol 1 van cedir per 1-3 contra el CV Sedaví (25-20, 23-25,19-25,14-25). 

En la categoria Infantil masculina, bon partit del Dental Carralero Xàtiva, encara que van cedir per 1-3 davant el CV València (25-23, 11-25, 9-25,17-25) que va resultar superior.