Els dos conjunts busquen la classificació per a les finals autonòmiques

Els equips juvenils masculí i femení del Familycash Xàtiva continuen entrenant a bon ritme per a afrontar els pròxims partits de classificació a les Finals de màxima categoria de la Comunitat Valenciana. El dia 24 d’abril el conjunt femení del Familycash Xàtiva Voleibol rebrà en el pavelló municipal de voleibol a les 17 hores al CV Il·licità Carrus, en el que serà el partit d’anada. La tornada serà el dia 8 de maig a Elx. En aquest torneig eliminatori el sistema de classificació serà el “set d’or”, l’equip que aconseguisca mes punts en les dues eliminatòries es classificarà a la Final, però en cas d’empat a punts i a sets, es jugara un set d’or a 15 punts per a desempatar, sent el vencedor el finalista. Serà un encreuament molt complicada perquè l’equip d’Elx, segon classificat del grup Sud és un rival difícil de batre.

Respecte al Familycash masculí, el partit d’anada es disputarà el diumenge 25 d’abril de 2021 a les 12 hores enfront del CV València Dubon, mentre que la tornada es disputarà a Xàtiva el dia 8 de maig a les 17 hores, amb el mateix format de classificació descrit en el cas del femení. 

La Final Autonòmica es disputarà els dies 22 i 23 de maig de 2021, amb el format de lliga regular entre els quatre millors classificats. Final valedora per a la classificació al Campionat d’Espanya Juvenil que es disputarà l’última setmana del mes de juny, si la pandèmia ho permet.

D’altra banda, hi ha més equips implicats en fases de classificació del Club Voleibol Xàtiva, destacant en Iniciació al Rendiment dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana a l’equip cadet masculí Xàtiva voleibol 1, que en aquests moments es troba en la segona posició del seu grup i li queden partits claus contra el CV Gandia, CV Torrent i CV València, entre altres rivals, en els quals es jugarà bona part de la classificació a quarts de final.