Tant el Family Cash Xàtiva masculí com el femení lluitaran per un bitllet per al Campionat d’Espanya 

Gran èxit del Club Voleibol Xàtiva en aconseguir classificar als seus dos equips juvenils, el masculí i el femení, per a la Final de la Comunitat Valenciana de màxim nivell, en superar tots dos conjunts les eliminatòries dels quarts de final (anada i volta).

El gran focus del diumenge i l’emoció, va estar a Elx, el Familycash Xàtiva Femení juvenil guanyava al CV Il·licità Carrus per 1-3 (25-23, 19-25, 21-25, 18-25), en el partit de tornada de l’eliminatòria de quarts de final per a la classificació a la Final Autonòmica. Un gran partit disputat pel conjunt de Larry Creus i José Manuel Martí, que en el partit d’anada a Xàtiva havien aconseguit una victòria ajustada, per 3-2, amb el que les espases estaven en tot l’alt per a un partit decisiu a Elx. 

D’altra banda, dissabte passat en el Pavelló Municipal de Voleibol xativí el Familycash Xàtiva masculí juvenil segellava amb una victòria en el partit de tornada de quarts de final, el seu passe a la Final Autonòmica en la primera divisió juvenil. Els de Rafa Mora i Borja Reyes havien fet els deures prèviament, vencent al CV València Dubon en el partit d’anada per 0-3, amb el que tenien bastant ben encarrilada l’eliminatòria. Els faltava guanyar un sol set en el partit de tornada per a segellar el passe a l’anhelada Final. Familycash Xàtiva va véncer per 3-2 al CV València (25-21, 15-25, 25-22, 24-26, 15-11) en un partit molt entretingut.

Les Finals Autonòmiques es disputaran el dissabte 22 i el diumenge 23 de maig de 2021, s’enfrontaran en una lligueta els quatre millors equips de la Comunitat Valenciana en cada categoria masculí i femení a la recerca de l’or autonòmic. Es decidirà també els qui seran els representants autonòmics en els Campionats d’Espanya.