Els dos equips de futbol 11 aconsegueixen la victòria

Les jugadores del Ciutat de Xàtiva CFB van aconseguir uns bons resultats en el seu retorn a les seues respectives competicions, demostrant que no han perdut el bon ritme que havien aconseguit abans de l’aturada causada per la pandèmia.

L’equip amateur de Rocío Hervás, va aconseguir véncer per 3-0 a l’Atlètic Càrcer de manera solvent. Les jugadores locals es van avançar en el marcador al cap de pocs minuts del començament del duel amb un gol de Carolina Martí, deixant així el marcador fins al descans. Ja en la segona part, l’equip va continuar amb un joc molt tàctic, mostrant-se amb gran domini en el mig camp i davantera, mentre que la defensa estava compacta i segura, jugant com un bloc. D’aquesta manera a l’equip rival li va anar impossible marcar gol en la porteria de María Benetó, que porta una ratxa de quatre partits mantenint la porteria a zero. El partit va acabar amb dos gols més, anotats per María Sanchis i Idoia Giner.

L’equip infantil cadet dirigit per Alba Revert va tornar a la competició en una trobada jugada en La Canal contra el Dragon Force. Les de Revert porten tots els partits de la seua lliga guanyats i són primeres amb només 9 gols en contra i 48 a favor. Finalment, el partit es va resoldre per un clar 1-8 per al Ciutat de Xàtiva amb gols de Mencía (3), María Gumilla, Daniela Madueño, Daniela Ramírez, Lourdes Ordiñaga i Micaela Palacios.

Per contra, l’equip de F-8 dirigit per Nerea Quesada va perdre el seu primer partit després del retorn a la competició, amb un ampli resultat contra el C.F Miramar.