Els planters de futbol-11 ja han disputat els primers amistosos de pretemporada

Els diferents equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB ja estan novament actius després de més de sis mesos sense jugar cap partit a causa de la COVID-19.

El 8 de març es va disputar la darrera jornada de lliga i dissabte passat, 6 mesos i 11 dies després, l’equip sénior del CDX va disputar un nou partit, en aquest cas amistós, contra un rival de superior categoria com l’Esport Base Ontinyent.

Encara sense públic i amb estrictes mesures de seguretat, es va disputar un duel que va finalitzar amb empat a tres gols, després de remuntar l’equip xativí un 0-2. Quasi al mateix temps, a Alzira, es van enfrontar els equips infantil/cadet del Ciutat d’Alzira i del Ciutat de Xàtiva. Les xativines, dirigides per Alba Revert, van perdre en un boig partit per 6-4.

Cal indicar que l’equip de Futbol-8 femení, va començar la pretemporada el dimarts 15 de setembre a les ordres de l’exjugadora del Llevant UD Nerea Quesada i els seus partits amistosos comencen en 15 dies.

La pretemporada dels equips femenins del CDX segueix endavant i demà dissabte es jugaran a Les Pereres dos partits. L’equip Infantil/Cadet s’enfrontarà al Carcaixent (16:30h) i l’amateur femení es veurà les cares amb el Càrcer (18:30h).