Tots dos equips van cedir en els seus partits per 3-2

El Familycash Xàtiva voleibol femení va plantar cara al líder i imbatut CV Mairena de Sevilla, jugant tots dos conjunts un autèntic partidàs que es dispute dissabte passat en el pavelló Marina Alabau de Mairena del Aljarafe. Les andaluses van guanyar finalment per la mínima 3-2 (20-25/26-24/25-23/19-25/15-9). Les de Rafael Mora van plantejar un partit agressiu i en un gran inici van sorprendre el rival aconseguint avançar-se en un primer set que van dominar clarament, realitzant un gran desplegament de joc. La segona manga portava el mateix camí, un equip local que no podia reaccionar davant els envits del Xàtiva, pese al gran suport del públic que omplia el pavelló, però incomprensiblement no van poder tancar el set després d’anar bestiar 18-23, sent aqueix moment una de les claus del partit. Les sevillanes van aconseguir el 24-24 i en un final d’infart van empatar el partit per 26-24. Una maçada per a l’equip xativí, que van tardar uns instants a recuperar-se. Les locals van prendre el comandament de la trobada jugant amb confiança, però l’equip de Xàtiva va aconseguir amb un esforç titànic aconseguir l’empat 23-23, i de nou en un altre final no apte per a cardíacs les sevillanes li van donar la volta al partit per 25-23, en dues boniques i lluitades jugades en les quals haguera pogut guanyar qualsevol de tots dos conjunts. En el quart set les de Xàtiva van recuperar el seu joc inicial, van arriscar i van anar per totes en un partit que seguia molt igualat. Amb 13-17 a favor, les de Xàtiva espentaven al màxim provocant els dos temps morts del Mairena, guanyant amb autoritat i forçant el set de desempat (19-25). En el cinqué set les de Xàtiva degueren acusar el cansament, encara que les locals van demostrar la seua condició de lideres i van encarar molt millor el set, sent més efectives i finalment van guanyar un partit que se’ls va posar costa amunt. Les de Xàtiva aconsegueixen un punt en la classificació, que fa gust de poc, però es queden amb unes bones sensacions pel joc realitzat.

Familycash Xàtiva voleibol masculí va collir la primera derrota de la temporada en el Pavelló de Roquetes (Tarragona) en partit disputat dissabte passat per 3-2 (25-21/25-19/20-25/11-25/15-10). Els pronòstics no van fallar el partit va resultar un autentique duel amb les espases en tot l’alt. Començaven colpejant els locals en els dos primers sets, amb un joc molt fluid i abrigallats pel nombrós públic congregat en les graderies del pavelló. Els xativins no van trobar el seu lloc en el partit durant els dos primers sets i els de Roquetes es van avançar per 25-21 i 25-19. La reacció de Xàtiva es va produir en el tercer set, després d’un canvi tàctic introduït per l’entrenador Hernán Pesci, i les coses van començar a funcionar. Amb 12-17 a favor els tècnics locals ja havien consumit els seus dos temps morts per a intentar parar als visitants, però els de Xàtiva van guanyar amb comoditat per 20-25. De nou un quart set molt còmode per als de Xàtiva que van controlar des del principi, i amb un joc fluid van aconseguir un marcador inflat (11-25) forçant el tie-break. 

El cinqué set es va veure esguitat en els seus inicis per decisions arbitrals estranyes, que van tindre com a conseqüència una excessiva aturada, el partit estava molt tibant i els col·legiats no van saber estar a l’altura i es van equivocar en la gestió. Al marge d’aquest episodi, els locals van ser més efectius i es van emportar el partit per 15-10.