El masculí va cedir a Sabadell i el femení a Benidorm.

El Familycash Xàtiva masculí cedeix a Sabadell per 3-1 (18-25, 25-19, 25-23, 25-18). Es trenca la ratxa de quatre victòries consecutives en la lliga regular dels xativins en un partit amb domini altern, que va tindre en el tercer set la part més decisiva i que es va disputar dissabte passat en el Pavelló Les Naus. El Club Natació Sabadell molt necessitat de punts i amb l’objectiu de salvar la categoria, van lluitar fora mida per a salvar situacions compromeses, i al final van ser més regulars que el Xàtiva. Molt bé començaven les coses per als d’Hernán Pesci i Claudio Fantin que van dominar clarament en el primer set treballant molt bé en defensa i sent molt efectius en atac. Una de les claus va resultar el bloqueig dels de Xàtiva, cinc efectius bloquejos que van controlar i van dificultar l’atac dels catalans. En el segon set els del Sabadell van augmentar el volum d’atac i el bloqueig dels xativins no va resultar tan efectiu. El set començava amb un parcial de 5-0 per als locals i els de Xàtiva van consumir el seu primer temps mort. Canviava el panorama i els de Xativa aconseguien amb el seu esforç remuntar el resultat advers (7-9). De nou serien els de Sabadell els que arriscarien i amb 14-11 els de Xàtiva van consumir el seu segon temps mort. EL Sabadell van saber mantindre l’avantatge i van empatar el partit. El tercer set va resultar el més decisiu de la trobada, els de Xàtiva amb el marcador al seu favor treballant amb una gran efectivitat en l’atac (5-10), tot semblava sota control, però diversos errors no forçats i l’atac local posarien en taules el marcador (11-11). Continuaven apostant fort els de Xàtiva (12-15) però de nou serien els locals els que van aconseguir donar-li la volta al marcador per 21-20. Un final de set d’infart que van véncer els del Sabadell per 25-23. De nou els de Xàtiva van lluitar per emportar-se el quart set i van aconseguir quatre punts d’avantatge (8-12) que tampoc van aconseguir mantindre pel fort empenyiment dels locals (14-14). Un parell d’errors dels de Xàtiva van posar per davant al Sabadell, que ja no abandonaria la regularitat fins al final (25-18).

El Familycash Xàtiva voleibol femení, no van poder amb el OPDEnergy Benidorm i van cedir per 3-0 (25-21, 25-15, 25-16). El partit es va disputar en el pavelló Raúl Mesa de Benidorm dissabte passat. Les locals van ser superiors en el conjunt del partit i van aconseguir dominar els tres sets a les de Xàtiva. El Benidorm que lluiten per situar-se en els llocs capdavanters de la taula i les de Xàtiva que lluiten per la permanència en la categoria. En el primer set les de Larry Creus i José Manuel Martí van començar molt actives i dominant en el marcador amb un joc viu (8-10), els errors en el servei els van penalitzar l’avantatge obtingut i les locals amb el seu atac van aconseguir superar-les en el marcador i provocar el temps mort de l’equip de Xàtiva (17-14). Les de Xàtiva van mostrar de nou la seua capacitat de lluita i van aconseguir retallar el marcador fins al 21-20 en els moments finals, però les de Benidorm van ser més regulars i van aconseguir emportar-se el primer set. En la segona mànega les de Xàtiva van continuar lluitant amb ganes i van aconseguir el 5-6 a favor, el joc va seguir igualat 11-9 encara que amb lleuger avantatge local, que va anar incrementant fins al 14-10 en el qual el Xàtiva van haver de sol·licitar el seu primer temps mort. Una ratxa de serveis i bons atacs de les del Benidorm van posar una diferència important en el marcador per a acabar amb 25-15. En el tercer set les de Xàtiva el van tornar a intentar i van tornar a plantar cara al Benidorm, que començaven a trobar-se molt còmodes en la pista (8-8). Aprofitant alguns errors no forçats de l’equip de Xàtiva i treballant bé en atac i bloqueig van aconseguir neutralitzar la rematada xativina i van aconseguir un avantatge de 17-12 que seria insalvable per a l’equip de Xàtiva. D’altra banda les locals van estar molt regulars i no van fallar.