Aquest pròxim cap de setmana es reprenen les categories de base.

Els dos equips de la *superliga2 (lligues de plata espanyoles) tant el masculí com el femení van acomiadar l’any 2021 amb sengles victòries en l’última jornada de la primera volta. El *Familycash masculí guanyava al Muro de Mallorca per 3-0 aconseguint els tres punts en un partit que va resultar bastant disputat. El *Familycash femení, després d’haver de suspendre l’última jornada de lliga contra l’FC Cartagena *Algar per casos de positius covid-19 en l’equip murcià, van haver de disputar la jornada suspesa el dimecres 22 de desembre en el pavelló municipal de voleibol. En un partit que també va resultar molt igualat, l’equip xativí va aconseguir els tres punts en joc en derrotar a l’equip murcià per 3-0. Els dos equips ja han représ els entrenaments després d’un molt breu parèntesi nadalenc.

El pròxim cap de setmana ve carregat de partits per als equips de base, en una jornada on són diversos els partits ajornats de voleibol en tota la Comunitat Valenciana per casos positius de covid-19 en els esportistes. Un d’ells és el partit que es disputava a Xàtiva dissabte que ve de la primera divisió juvenil femenina contra Benidorm, que s’ha suspés per diversos casos positius del conjunt del Benidorm. La resta de partits en els quals participen els equips de Xàtiva es disputaran amb normalitat, excepte contratemps d’última hora. 

La pròxima jornada es disputaran nou partits dels equips de *Xativa, els equips de la lliga de plata espanyola descansen el pròxim cap de setmana. Però la resta de categories tenen partit oficial. Tant en les categories juvenil masculí i femení de la primera divisió autonòmica, com en les categories infantil i cadet d’Iniciació al Rendiment dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

La situació de pandèmia continua fent molt mal al món de l’esport, per la qual cosa des dels clubs s’estan extremant les precaucions al màxim, i només ens queda confiar que durant l’any 2022 puguem superar entre tots, amb responsabilitat col·lectiva, la situació epidemiològica en la qual estem immersos.