L’aleví masculí FEFC CV Xàtiva i el cadet masculí entren en escena aquesta setmana

Els equips aleví masculí FEFC CV Xàtiva i el cadet masculí del Xàtiva Voleibol participen als Campionats d’Espanya aquesta setmana. D’altra banda, els equips Familycash Juvenil Femení i Masculí disputaran el nacional de la seua categoria la setmana vinent.

El Campionat d’Espanya aleví masculí donarà inici divendres 18 de juny i finalitzarà el 20 de juny a la ciutat de Valladolid. Els xativins ja coneixen als seus rivals en la primera fase. L’equip de la Fundació Educativa Francisco Coll CV Xàtiva han quedat enquadrats en el Grup D. S’enfrontaran a: Academia VB Cordoba (Andalusia), CV Alcalá de Henares (Madrid) i al Club Pacense VB Badajoz (Extremadura).

Per a tots els jugadors de l’equip serà el seu primer Campionat Nacional i parteixen cap a Valladolid amb les maletes repletes d’il·lusió. Els de Pilar Larriba, Rubén Tomas i Dani Martínez, que són els tècnics que viatjaran amb l’equip, debutaran el divendres 18 de juny a les 9.00 hores contra el CV Alcalá de Henares. Mentre que el segon partit es disputarà a les 12.00 hores del mateix divendres, contra el Pacense de Badajoz. Ja a la vesprada a les 18 hores, s’enfrontaran en el tercer partit de la primera fase contra l’Acadèmia VB Córdoba. Tots els partits es jugaran al millor de 3 sets. Els dos primers de cada grup disputaran la següent fase d’eliminatòries pels llocs 1 al 16. Mentre que el tercer i habitació classificats de cada grup jugaren eliminatòries pels llocs 17 al 32.

Tots els jugadors i entrenadors han de passar en les 72h anterior del començament de la competició, una prova d’Antígens o PCR amb resultat Negatiu. Sense aquest requisit, no es podrà participar en la competició.

Per part seua, el Campionat d’Espanya cadet masculí arrancarà dissabte 19 de juny i s’allargarà fins al dia 23 de juny. El Xàtiva Voleibol es desplaçarà fins a Castelló. Realitzat el sorteig en els locals de la Real Federació Espanyola, els de Xàtiva han quedat enquadrats en el Grup D i ja coneixen als seus rivals de la primera fase: CV Leganés (Madrid), Escuelas Cacereñas VB (Extremadura), i CV Sant Josep Mallorca (Balears).

Els de Rafa Mora, Borja Reyes i Alejandro Borrás afronten el torneig amb una gran il·lusió per realitzar un gran paper. El dissabte 19 de juny disputaran dos partits: a les 12.00 hores, contra el Leganés, mentre que a les 19:30 hores el rival serà el CV Sant Josep de Mallorca. El diumenge 20 de juny a les 11.30 hores disputaran el tercer partit de la primera fase contra Ecuelas Cacereñas VB.

La segona fase es disputarà també per eliminatòries. Els Llocs 1 al 12 els disputaran el 1r i 2n de cada grup en la 1a fase. Els Llocs 13 al 26 els disputaran 3r i 4t de cada grup en la 1a fase. Tots els partits de la competició es disputaran al millor de 5 sets.

Els campionats que comptaran amb un Protocol Sanitari Operatiu aprovat per la Real Federació Espanyola, així com l’aplicació d’aquelles normes de caràcter públic que s’apliquen en les diferents Comunitats Autonòmiques. Exigint test d’antígens negatiu a tots els seus participants.