El Sénior A s’imposa per 27-24 al Maristes d’Algemesí

Els diferents equips del CH Xàtiva es troben immersos en la preparació de la temporada 2021-22 i ho estan fent combinant entrenaments de qualitat i també alguns partits amistosos.

El Sénior A va fer un gran treball per a aconseguir la victòria davant el Maristes d’Algemesí de 2a Nacional per 27-24. Malgrat l’altura de pretemporada en la qual ens troben, el xoc va tindre un ritme impropi d’aquestes dates i l’equip segueix en línia ascendent la seua preparació per a l’inici de lliga. Dissabte que ve quadrangular a Altura davant l’amfitrió, el BM Mora i el Vila-real

D’altra banda, el Sénior B va empatar a 20 en un partit en el qual la primera part va ser prou bona per part dels xativins, aplegant al descans amb un avantatge de tres gols. En la segona meitat, uns primers minuts de descontrol van permetre al rival remuntar el partit, però la reacció final, tot i ser insuficient per a guanyar, va valdre per aconseguir l’empat.

Per part seua, el juvenil femení va disputar el seu primer partit de pretemporada demostrant una gran actitud, malgrat amb algunes errades en atac i defensa. Aquest cap de setmana diputaran dos partits per seguir agafant ritme.

En el cas dels xics juvenils, el segon partit de pretemporada va portar la primera victòria del curs enfront d’un Gandia que es va veure superat per una gran segona meitat dels xativins.

Per últim, l’infantil mixt i l’aleví mixt van jugar a Paiporta. Allí, els dos equips van comptar amb jugadors que s’estrenaven en l’handbol i van poder comprovar de primera mà com són els partits i sobretot, el que van a gaudir amb aquest esport. Aquest cap de setmana juguen contra l’Algemesí a casa.