L’equip masculí i el femení perden per 3-0 a Tarragona i Granada respectivament

El Familycash Xàtiva voleibol masculí no van aconseguir puntuar en la difícil pista del tercer classificat, el Sant Pere i Sant Pau Tarragona en perdre per 3-0 (25-17/25-16/25-18). El conjunt d’Hernán Pesci no va tindre el seu millor dia davant un rival poderós que ha aconseguit huit victòries en deu partits, en un pavelló que mai ha sigut propici per als de Xàtiva. Els xativins van lluitar fora mida, però es van trobar amb un conjunt català sòlid en atac i defensa.

El Familycash Xàtiva Voleibol femení també tenia un desplaçament molt complicat i va caure per 3-0 (25-14/25-22/25-23) davant el quart classificat, el Coviran Atarfe de Granada. Les de José Manuel Martí i Larry Creus van anar de menys a més durant el partit, millorant el seu joc en cada set, però no van poder forçar el quart set per la bona actuació defensiva de l’equip local.

El pròxim cap de setmana es disputarà l’onzena jornada de la SuperLliga2 en el Pavelló Municipal de Voleibol de Xàtiva. El Familycash Xàtiva femení rebrà al Algar Surmenor (Múrcia) dissabte a les 16:00 hores, mentre que el conjunt masculí s’enfrontarà al Refoart Muro de Mallorca en un partit que es disputarà a les 18:15 hores.

En les categories de base, el darrer cap de setmana va haver-hi diversos resultats per al CV Xàtiva. En la primera divisió autonòmica juvenil masculina, el Xàtiva Voleibol va perdre per 1-3 davant el Playas de Benidorm, un rival directe (20-25, 21-25, 25-21, 26-28). Igual que el conjunt juvenil femení, que caia també per 0-3 contra el CV Elx, un rival superior a les de Xàtiva.

Per contra, els resultats van ser bons en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Els equips d’Iniciació al rendiment van guanyar en la seua majoria. El conjunt cadet femení va véncer el seu partit per 3-0 contra el CV València. Igual que el Dental Carralero Xàtiva verd, que va aconseguir una treballada victòria per 3-2 contra el CV València. L’equip cadet femení zonal Xàtiva 2 van guanyar per 3-0 al VAO Ontinyent. En la categoria masculina, el Xàtiva Voleibol cadet masculí va véncer per 0-3 a Picassent, igual que el Dental Carralero infantil masculí Xàtiva 2, que van véncer per 3-0 al CV Villena. Els xics de l’infantil masculí de primer any van caure a Paterna contra el segon classificat per 3-0.