Els xics van perdre a Torredembarra i les xiques a Tenerife

La jornada del passat cap de setmana no va ser gens positiva per als equips de SuperLliga2 del CV Xàtiva.

El Familycash Xàtiva masculí va perdre amb parcials molt igualats per 3-1 (25-18/25-23/31-33/25-23) davant el Cevol Torredembarra (Tarragona), en partit disputat diumenge passat en el pavelló Sant Jordi de Torredembarra. Els d’Hernán Pesci i Claudio Fantin no van aconseguir puntuar enfront d’un conjunt amb jugadors veterans, tot i que van plantar cara i quasi forcen el cinqué set.

D’altra banda, el Familycash Xàtiva Voleibol femení va caure derrotat per 3-0 (25-22/25-22/25-21) enfront de l’Arona Tenerife Sud, en partit disputat dissabte passat en el pavelló de Jesús Domínguez de Tenerife. Les de Larry Creus no van disputar un mal partit, però els va faltar una mica de potencial en els finals de set, sobretot en els dos primers, dels quals hagueren pogut traure una major renda.

Pel que respecta als equips de base del CV Xàtiva, en la categoria cadet femenina zonal autonòmica, les de Xàtiva van aconseguir la victòria per 3-0 contra el Real de Gandia, igual que el Dental Carralero Xàtiva infantil femení roig que també s’emportava el partit per 3-1 contra el Real de Gandia (foto de la notícia).

El cadet femení preferent cedia contra el Gandia per 3-0, mentre que l’infantil femení preferent també van cedir a Gandia per 3-1. Victòries dels xics infantils del Dental Carralero 1 a Godella per 0-3 i victòria del Dental Carralero 2 enfront del Petrer B per 0-3. Aquest mateix equip infantil cedia el divendres en un partit ajornat contra el Petrer A per 0-3. L’equip cadet masculí i els dos equips juvenils masculí i femení van tindre jornada de descans.