Les xiques van caure a Almeria i els xics a Castelló

L’inici de la temporada en la SuperLliga2 no ha sigut el desitjat per als equips del CV Xàtiva. Els dos conjunts séniors, tant el masculí com el femení, van caure en la primera jornada contra el CV Mediterraneo i el AVG Almeria respectivament.

El Familycash Xàtiva Voleibol va perdre per 3-0 (25-22, 25-18 i 25-15). Les de Xàtiva que van viatjar amb algunes baixes per lesió o assumptes laborals, van jugar dos bons primers sets, en els quals van demostrar una gran capacitat per a competir, i aquesta és la principal conclusió del partit.

Van jugar pel Xàtiva Voleibol: Briggs, Georguieva, Mascarell, Tortarolo, Machín, Casanova, González, Navarro, Olivares, Álvarez, Esparza, Martínez Vela, Ferrer i Richardi.

D’altra banda, el Familycash Xàtiva Voleibol masculí va caure per 3-1 (25-23, 23-25,25-17,25-16). Tot i la derrota, els d’Hernán Pesci van transmetre bones sensacions, però han de continuar treballant intensament per a aconseguir el nivell òptim de joc per a competir en el dur i complicat grup C.

Van jugar pel Xàtiva Voleibol: Martínez Aparicio, Martínez Ferrer, Mateu, Reis, Micó, Vallet, Romero, Hervás, Pérez, Druzga, Latynin, García Roca i Kowalsky.