Ja estan definides les semifinals i el quadre d’enfrontaments dels play-offs

En un sorteig celebrat ahir a Xàtiva, seu de les finals, s’han determinat els enfrontaments amb la presència de representants dels 12 equips classificats. Els duels de semifinals seran els següents:

UE L’Alcúdia – Callosa Deportiva / Ribarroja CF – UD Castellonense

UD Vall de Uxó – CD Buñol / CD Utiel – CD Castellón B

UE Tavernes de la Valldigna – Rayo Lliria CF / Athletic Club Torrellano – CFI Alicante

L’anada de les semifinals es disputarà entre els dies 17 i 19 de juny, mentre que la tornada haurà de jugar-se entre el 21 i el 23 de juny. Els mateixos equips deuen posar-se d’acord en la data de tots dos partits. En cas de no fer-ho, la FFCV fixarà l’horari.

Els equips guanyadors de les semifinals 1 i 2, jugaran la FINAL 1 el divendres 25 de juny a les 19:30 h. Els vencedors de les semifinals 3 i 4 seran els que juguen la FINAL 2, el dissabte 26 de juny a les 19:30 h. I finalment, els que guanyen les semifinals 5 i 6 lluitaran per un lloc en Tercera RFEF en l’última de les finals, el diumenge a les 19:30 h. Les tres finals es disputaran en l’estadi de la Murta, a Xàtiva.

Javi Torregrosa, José Franco i Gonzalo Navarro, membres de l’històric Olímpic de Xàtiva que fa 50 anys va ascendir a Tercera Nacional, van ser les mans innocents del sorteig.

El sorteig es va celebrar a la Casa de la Cultura de Xàtiva. Nacho Reig, 2n tinent d’alcalde de l’ajuntament de la localitat, va exercir d’amfitrió.