El Canals jugarà a domicili davant el Cullera i l’Olímpic rebrà al Dénia

A la preferent s’ha gaudit de l’última parada de la competició, motivat per la Setmana Santa i Pasqua, aquest cap de setmana torna la competició regular per disputar de forma ininterrompuda les sis jornades restants.

La UD Canals demà viatja a les 16:45h per visitar al CF Cullera. En les dues últimes jornades els canalins, havien arrossegat lesions importants que no es va permetre mantenir la bona dinàmica. Han aprofitat aquests dies per a reforçar el seu planter de cara als últims partits. Demà el rival a què s’enfronta ja té el seu lloc decidit en la classificació, no podrà estar entre els 8 primers. Tot i que és complicat qui sí que te possibilitats i esperances és l’equip de Sergio Blasco qui afronta l’encontre amb ganes de retrobar-se amb la victòria. L’entrenador no podrà comptar amb Mullor per sanció.

El Canals comença aquest esprint final, amb opcions de conquerir l’octava posició.

A les 17 hores començara l’encontre en la Murta entre el CD Olímpic i el CD Dénia. Amb set punts de diferència amb el Castellonense comencen la jornada els de Xavi Candel, amb possibilitats de poder conquerir aquesta posició en les sis jornades restants, tots i que no depenen d’ells mateixos. L’entrenador del conjunt setabense té a tots els jugadors disponibles, 17, a excepció del Porter Enric qui fa unes setmanes va sofrir una luxació al dit de la mà. La convocatòria la completaran els porters juvenils Toni Molina o Josep Samit. L’Olímpic és un dels millors equips locals, sent l’equip que menys gols encaixa en casa, per contra, la Dénia és un dels equips més golejadors. L’olímpic buscara la victòria a l’espera del que faran els seus rivals, esgotant així les opcions de play-off.