UD Canals, CD l’Alcúdia de Crespins i CD Llosa confirmen renovacions i altes

Fa dues setmanes la preferent va posar el punt final a la competició amb els play-off d’ascens a 3RFEF. La UD Canals en un breu període de temps a donat a conèixer gran part dels tècnics i jugadors que formaran part del planter la temporada 2022/2023.

El club canalí ha fet oficial la renovació del seu cos tècnic al complet. Esteban Cana seguirà al capdavant d’aquest projecte. Cana va arribar al final de temporada amb l’objectiu de mantenir l’equip a la preferent, aconseguit l’objecte a falta d’una jornada per a la fi de la competició.

Després de conèixer qui seran els encarregats de dirigir la banqueta de l’equip del Quatre Camins, la maquinària s’ha posat en funcionament anunciant la renovació de Jordi Peiro, un dels capitans de l’equip.

La idea del club és fer un projecte competitiu i la Millor forma es continuar treballant amb una bona base de jugadors que ja coneixen la casa, per això a la renovació de Jordi Peiro S’han sumat les de Josep Giménez, Pablo Giner, Caerol, Petit, Gironés, Pancho i Sergio.

Amb una bona base de jugadors que ja han competit amb la samarreta de la UD Canals la temporada 21/22, la direcció esportiva ha apostat per sumar al seu planter a Robi, migcampista que procedeix del Riba-roja i a Jhoan Payán, davanter procedent del CE Alberic.

I a la primera regional alcudians i llosers continuen anunciant renovacions per la pròxima temporada.

El CD l’Alcúdia de Crespins continua apostant per la continuïtat amb la renovació del migcampista natural de Vallada Josep Colomer.

Per altra banda, des del club lloser continuen apostant pel planter d’aquesta última temporada, Raül Giner el defensor natural de la Llosa de Ranes seguira una temporada més al club.

I per últim, el CD Llosa continuen aposta per la pedrera, Josemi, el porter del Juvenil A qui ja ha participat en diverses ocasions amb el primer equip, fa el bot al futbol amateur i s’ha guanyat la confiança de la direcció esportiva per formar part del primer planter.