Els alumnes de valencià, anglès i coneixements informàtics podran seguir formant-se des de casa

La regidora de Joventut i de Dona i Igualtat Lena Baraza ha informat de que els cursos de valencià i anglès, així com el d’informàtica, que estaven tenint lloc a la Casa de la Joventut i a la Casa de les Dones respectivament no se suspenen sinó que continuaran de forma online.

Pel que fa als cursos d’idiomes, les professors d’anglès i valencià han activat un Drive a través del qual es penjarà la formació i les diferents activitats a realitzar. D’aquesta manera es treballarà de forma individualitzada ja que els i les alumnes poden enviar les redaccions o les activitats, que després són retornades corregides. Amés a més, també s’ha creat una llista de difusió en cadascun dels grups a través de la qual les professores poden avisar i anar informant del moment en que està disponible una nova  tasca a realitzar a la plataforma.

“És un sistema bàsic però efectiu de cara a no interrompre la formació dels alumnes, per a poder seguir vinculats i actius de cara a la preparació de les proves, tenint en compte que no estan vinculats directament a cap Administració”, ha manifestat la regidora de Joventut, Lena Baraza.

Pel que fa a la Casa de les Dones també s’aposta per la continuació dels tallers d’informàtica, que s’adapten a les noves circumstàncies provocades per l’Estat d’Alarma actual. En aquest cas, les alumnes d’aquests cursos rebran les classes via telemàtica durant tot el període de quarantena, amb el conseqüent canvi de metodologia.

No obstant, les organitzadores asseguren que amb el nivell adquirit al llarg d’aquest temps d’activitat, el qual ha permès dependre els coneixements bàsics per accedir a internet i seguir les instruccions indicades, no resultarà complicat el seguiment de les noves classes. Per a tal fi s’han creat grups virtuals en els quals es podran fer consultes, realitzar tutories virtuals o resoldre dubtes per tal de seguir aprenent.