2a Jornada Provincial dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” categoria aleví

El passat cap de setmana tres esportistes del Club Bàdminton Xàtiva es van desplaçar fins a la localitat del Campello per a participar en la segona jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria Cadet.

El Pavelló Municipal de la localitat alacantina va acollir als 53 esportistes participants provinents d’onze clubs i escoles esportives de la comunitat. La competició es va iniciar a les 9.30h del matí amb la disputa de la prova d’individuals en la categoria masculina i femenina. Els representants xativins van realitzar un bon paper, perquè tant Xavi Roca com Ximo Torres van aconseguir véncer en les seues dues trobades d’individuals i en el cas de Asier Soler va aconseguir una victòria, arribant entre tots a un 83% de victòries.

Sobre les 12.00h del dissabte es va iniciar la competició en la prova de dobles on els esportistes del CB Xàtiva van aconseguir un 67% de victòries, veient-se penalitzats en enfrontar-se entre ells en quedar enquadrats en el mateix grup.

AGENDA BÀDMINTON

2a Jornada Provincial dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” categoria aleví

I per al dissabte torna el bàdminton a la localitat de Xàtiva amb la disputa de la 2a Jornada Provincial dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” categoria aleví. En aquesta competició pendran part catorze esportistes xativins, tant del Club Bàdminton Xàtiva com de l’Escola Esportiva Municipal de Bàdminton.

La competició se celebrarà en les instal·lacions del Pavelló Municipal Francisco Ballester de Xàtiva a partir de les 9.00h. En aquesta jornada els esportistes competiran tant en la prova d’individual com de dobles.

Aquest esdeveniment inaugura les competicions organitzades pel C.B Xàtiva en la temporada 2024 en la localitat de Xàtiva, i brinda una magnifica oportunitat perquè els més joves, i no tan joves, puguen gaudir del bàdminton i descobrir aquesta modalitat esportiva en cas que no hagen tingut oportunitat de presenciar-la.

1a Jornada Lliga Autonòmica de Clubs Comunitat Valenciana.

Diumenge que ve 28 de gener s’inicia una nova edició de la Lliga Autonòmica de Clubs de la Comunitat Valenciana on el Club Bàdminton Xàtiva estarà representat per dos equips que comptaran una temporada més amb el suport de Caixa Popular. En aquesta jornada inaugural els components dels equips xativins es desplaçaran fins al municipi d’Ibi, on disputaren dos partits cadascun d’ells.

L’equip xativí aspirava a competir una temporada més en la segona divisió nacional, però la falta d’inscripció d’altres clubs va impedir que poguera llançar-se l’edició 2024 en aquesta divisió i es va veure obligat a competir amb dos equips en la Lliga Autonòmica.

L’equip C.B Xàtiva – Caixa Popular A estarà format pels esportistes més experimentats del club xativí i l’equip C.B Xàtiva – Caixa Popular B ho compondran els esportistes més joves que tractaran de guanyar experiència en aquesta mena de competició per a poder donar relleu als seus companys en l’equip principal.

Finalment, des del club han agraït la col·laboració del Club Bàdminton Énguera per la cessió de diverses dels seus esportistes per a reforçar tots dos equips.