València Bàsquet i el Basketball Szkola Gortata de Polònia i els dos equips del CB Genovés obriran el campionat 

SONY DSC

Després de la distribució de grups i del sorteig dels partits del torneig ja podem confirmar els horaris de tots els encontres que es van a poder vore en el poliesportiu municipal “Paco Cabanes” del Genovés aquest cap de setmana del 18 i 19 de juny.
Un torneig que compta amb l’etiqueta d’internacional degut a que un equip de Polònia ens visita per competir en un torneig que aquest any presenta un format diferent al de les 17 edicions anteriors.
Si sempre havien sigut 5 els equips que acompanyaven a l‘equip local, aquest 2022 el nombre d’equips que participaran durant el cap de setmana és de 10. Un nombre de participants augmentat amb molt de sentit. “El club porta anys apostant per la línia femenina, i aquest any per primera vegada ens hem trobat davant del torneig de minibàsquet amb el privilegi de tindre un equip masculí i un altre femení. Un luxe que hem d’aprofitar. Evidentment si jugaven els xiquets com en les edicions anteriors les xiquetes també ho havien de fer, i més després del torneig júnior femení del passat més de març on el club va saldar el deute que tenia amb eixa generació de jugadores que no havien tingut l’oportunitat de gaudir d’aquesta festa”. 

Tot açò ha provocat que el club es reinvente i organitze un torneig amb partits simultanis i en el que totes i tots tinguen cabuda i gaudesquen de la festa del torneig mini del Genovés. Partits simultanis, dos equips del Genovés, dos equips del València BC, dos equips del Joventut, l’Unicaja Màlaga, l’equip polonès, l’UCAM Múrcia i el CB Horta Godella ompliran el poliesportiu del millor bàsquet de formació de l’estat. “Qui li agrade el minibàsquet no pot faltar el proper cap de setmana, ja que 10 partits el dissabte i 5 el diumenge són suficient motiu per passar-se pel poble del Genovés”. 

Un torneig que començarà el divendres amb la presentació al Museu de la Pilota i que acabara el diumenge a les 12.30 amb la disputa de la final.