El títol de Cuiner Revelació el disputen huit candidats

La pròxima edició del congrés gastronòmic més influent del món tindrà lloc del 29 al 31 de gener sota el lema “Donde todo comienza”. El de “cuiner revelació” és el premi amb major projecció de quants s’entreguen en el concurs “Madrid Fusión Alimentos de España”. Entre els xefs que ho han aconseguit destaquen, Dabiz Muñoz, Ricard Camarena o Vicente Patiño, en 2007, que ho van rebre a l’inici de les seues respectives carreres i hui són figures consagrades. 

Aquesta vegada el títol de Cuiner Revelació el disputen huit candidats. Tres d’ells acaben d’obtenir la seua primera estrela Michelin. Els candidats són Carlos Casillas, del Rte. Barro d’Àvila; Sara Peral i Jorge Muñoz, del Rte. Osa, Madrid; Alejandro Villa del Rte. El café de Pandora, Avilés; Marco Antonio Iniesta i María Egea del Rte. Frases, Murcia; Brais Pichel del Rte. Terra, la Corunya; Alatz Bilbao del Rte. Bakea, Bizkaia; Iris Jordán del Rte. Ansils, Huesca; i el xativí Aitor López del Rte. Citrus del Tancat, Tarragona.