López, ha estat distingit amb una estrella Michelin i un Sol Repsol en 2024

Aquest dimecres, el xef de Xàtiva, Aitor López, responsable del restaurant Citrus del Tancat a Tarragona, portarà les seues creacions culinàries al restaurant Barrafina Adelaide Street de Londres, en ple cor de la capital britànica, a pocs metres de Trafalgar Square.
López, distingit amb una estrella Michelin i un Sol Repsol en 2024, ha convertit Citrus del Tancat en el seu projecte més personal, basat en productes locals del Delta de l’Ebre com cítrics, arròs i marisc de proximitat.
La seua participació s’emmarca dins de “Barrafina Invita”, un dels esdeveniments gastronòmics més destacats de Londres, on reconeguts xefs espanyols preparen un sopar exclusiu d’una sola nit. La iniciativa, dirigida pels executius de Barrafina, Antonio Gonzales Milla i Francisco José Torrico, ha comptat en edicions anteriors amb figures de prestigi com Jordi Bross, Borja Marrero o Safe Cruz.
En aquesta ocasió, el públic londinenc podrà gaudir d’un menú especial amb el segell personal d’Aitor López, que conjumina l’elegància de la cuina espanyola amb el sabor autèntic dels productes de la seua terra.