Recentment, Aitor López, ha aconseguit el segon lloc al Premi Xef Balfegò 2023 que destaca l’excel·lència culinària i la creativitat dels xefs en la preparació de plats amb tonyina roja

Aitor López i altres 7 joves xefs amb talent i projecte propi, opten enguany a ser “Cuiner Revelació Gran Premi Balfegó”, guardó que s’entregarà durant el congrés Madrid Fusió el pròxim 31 de gener. Aquest premi és el més important els que s’entreguen a Espanya als nous talents de la cuina. 

Igual que edicions anteriors, l’equip de Madrid Fusió ha rastrejat l’escenari culinari de tot el país després de la pista de joves promeses: Cuineres i cuiners de sòlida formació, el treball dels quals ha cridat l’atenció per la seua claredat d’idees, entusiasme, preparació tècnica i capacitat per a anticipar-se al futur. 

Entre tots els seleccionats està Aitor López, nascut a Xàtiva, i xef del Restaurant Citrus del Tancat d’Alcanar, Tarragona. La seua cuina sorgeix de la mar i de les hortes que envolten el restaurant de l’hotel Tancat de Codorniu. Les seues receptes són producte de la memòria del seu lloc d’origen a Xàtiva i la costa de Tarragona on treballa. 

Recentment, Aitor López, ha aconseguit el segon lloc al Premi Xef Balfegò 2023 que destaca l’excel·lència culinària i la creativitat dels xefs en la preparació de plats amb tonyina roja. El jurat, encapçalat pel xef Martín Berasategui, li va atorgar el segon premi, dotat amb 3.000 €.