L’equip aleví FEFC CV XATIVA aconsegueix situar-se entre els 13 millors

Dos dels quatre equips de la pedrera del Club Voleibol Xàtiva han aconseguit bones posicions als Campionats d’Espanya. Els altres dos, els equips juvenils masculí i femení, disputen els nacionals aquest cap de setmana a Galícia i Almeria respectivament.

Pel que fa al cadet masculí, el Xàtiva voleibol ha disputat a Castelló el Campionat d’Espanya. L’equip de Rafa Mora i Borja Reyes ha desenvolupat un gran paper, de molt de mèrit, en quedar classificats entre els onze millors equips d’Espanya, d’un total de 24 equips que van participar en el nacional, destacant el bon nivell de la competició. Els de Xàtiva van jugar tres partits increïbles en la primera fase, on van aconseguir dues victòries d’infart i una derrota. En la segona fase van quedar enquadrats amb dos dels millors equips del torneig el CV Portol de Mallorca i el Mediterraneo de Castelló, candidats a estar entre els millors al final. Van perdre els dos partits i van quedar enquadrats en la lluita pels llocs 9 al 12. 

Una derrota contra el Cieza i un triomf enfront del Oleiros de la Corunya els va col·locar en l’11a posició. L’expedició de Xàtiva va estar formada per: Carlos Ballester, Javier Ballester, Pol Benlliure, Sergio Crespo, Alfonso Gosalvez, Nicolas Herencia, Marc Hervas, Francisco Lloret, Ausias Marchirant, Pau Martínez, Nicolas Pla Ferreres, Josep Ribera, Héctor Sala i Vicent Álvarez.

Per altra banda, fins a Valladolid es van desplaçar els xics de l’equip aleví FEFC CV Xàtiva. Quatre victòries i tres derrotes és el bagatge del conjunt de Pilar Larriba, Dani Martínez i Rubén Blesa per a acabar el Campionat d’Espanya en la 13a posició. Luis Calvo, Aleix Carbonell, Joan Gallego, German Gómez, German Jiménez, Toni Peris, Lucas Sala, Hugo Samit, Alberto Segura i Iker Tomas conformaren l’equip. 

Ara, aplega el torn per als equips juvenils del CV Xàtiva. En la categoria juvenil masculí, el Familycash Xàtiva es desplaça a Boiro del 26 al 30 de juny de 2021. L’equip de Rafa Mora i Borja Reyes, partiran la matinada del divendres, per a iniciar el dissabte el primer partit a les 09:00 hores. Els rivals de la 1a fase són FC Barcelona, Adeva Hellín (Albacete) i Ribera (Extremadura)

En la categoria Juvenil Femení, el Familycash es desplaçarà a Almeria en les mateixes dates. Les de Larry Creus i José Manuel Martí. Partiran el divendres per a disputar el primer partit el dissabte a les 19.45 hores. Els primers rivals són Emeve (Lugo), Algar Surmenor (Múrcia) i Atarfe (Granada).