L’Olímpic es veu superat per un equip recentment ascendit

El CD Olímpic segueix sense arrancar aquesta temporada. Passat dissabte es va veure superat pel Villajoyosa CF i va acabar perdent per 1-2. Un gol en pròpia porta i una errada defensiva van deixar sense efecte el gol marcat per Farisato. Amb aquesta derrota, l’equip xativí continua en la part baixa de la classificació, tot i que no està massa lluny de la cinquena posició.

El partit va començar prou tranquil. El Villajoyosa va optar per no pressionar l’eixida de baló de l’Olímpic i esperar endarrerit per defensar bé i intentar pillar als xativins al contracolp. Amb el pas dels minuts, els locals començaren a posar-se nerviosos com que no tenien ocasions a favor seu i van cometre algunes errades que a punt van estar d’aprofitar els alacantins. La primera ocasió per a l’Olímpic va aplegar passada la mitja hora amb una rematada de Farisato. Al minut 35, el partit es posà costera amunt per als locals. Diverses errades defensives van acabar amb un gol en pròpia porta de Frangi en desviar un tir del visitant Iván. Això sí, l’Olímpic no va tardar a reaccionar i Farisato va aconseguir l’1-1 amb una gran rematada de cap.

Ja en el segon temps, la dinàmica de partit no canvia en excés tot i els canvis tàctics que van efectuar els dos conjunts. Al minut 52, Farisato va estar prop de marcar, però no va aplegar a rematar una bona centrada des de la dreta. Per contra, els visitants sí que aprofitaren altra errada de l’Olímpic per avançar-se de nou. Iván aparegué lliure de marca per rematar una treta des del cantó. A partir d’ahí, l’equip xativí anà a la desesperada a la recerca d’un gol que no aplegà tot i acabar el partit amb els dos migcentres com a homes més endarrerits i Frangi com a davanter junt amb Ekedi i Farisato.

Al final, nova derrota i males sensacions en un Olímpic que no pot deixar escapar més punts contra aquest tipus de rivals si vol optar a lluitar per l’ascens en la segona fase de la competició.