Les medalles aconseguides al campionat de Nàpols se sumen a les obtingudes en anys anteriors als campionats mundials celebrats a Portugal i Almeria 

José Luis Tomàs Giner, veí de la Llosa de Ranes, ha tornat a proclamar-se campió del món d’ornitologia, aconseguint dues medalles d’or i dos de plata en el campionat mundial d’ornitologia celebrat recentment a la ciutat italiana de Nàpols. 

Dels 9 exemplars de canari que va presentar al campionat de Nàpols, 7 van ser premiats en diferents categories. Dos d’ells van obtenir el primer premi. 

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes ha felicitat públicament a José Luis Tomàs pel seu nou triomf. El Campionat Mundial d’Ornitologia es va celebrar a Nàpols del 13 al 22 de gener. En ell participaren uns 3.000 criadors de 22 països diferents i competiren més de 21.600 canaris. 

José Luis Tomàs té un gran palmarés de premis gràcies al seu treball en la cria de canaris. Les medalles aconseguides al campionat de Nàpols se sumen a les obtingudes en anys anteriors als campionats mundials celebrats a Portugal i Almeria. També ha sigut campió d’Espanya en diferents ocasions.