L’Olímpic te que recuperar el fortí de la Murta, per la salvació

Solejat matí al Sant Gregorio amb les graderies plenes. Un gran ambient per a viure un partit amb molt en joc. El Torrent per a continuar lluitat per jugar el play-off i el CD Olímpic per evitar caure en la zona de descens.

Bons primers minuts d’encontre per a tots dos equips, que amb joc directe buscaven arribar a la porteria rival. El Torrent arribava amb perill amb una contra a la porteria de Vio, però el porter del CD Olímpic va treure una bona mà per enviar el baló a córner. A baló parat sobre el minut 15 Adrian Dominguez cabotejava entrant sol en l’àrea per a posar l’1 a 0. Tan sols 5 minuts després Julià ampliava distancies posant el 2 a 0 amb un llançament des de la frontal després d’una jugada col·lectiva. El partit li es va posar molt costera amunt als de Xàtiva que ho seguien intentant però es va arribar al descans amb dos gols per davall al marcador.

L’equip de Berna Ballester va eixir amb energies renovades i al cap de 2 minuts de la segona part Tanque retallava distancies posat el 2 a 1. En plena reacció de l’Olímpic, Adrian Dominguez va xafar àrea I va caure, assenyalant el col·legiat de l’encontre, un rigorós penal sobre el jugador taronja. Julià va ser l’encarregat de transformar-lo i posar el 3 a 1. Tot I rebre de nou un fort colp anímic l’Olímpic ho continuava intentat. Lio ho va intentar amb un bon llançament des de fora de l’àrea però Kedra va desviar a córner. A 10 minuts per al final Tendillo va abandonar el terreny de joc lesionat, després de rebre una forta entrada amb el peu recolzat a la part baixa de la tíbia. Amb un home menys per al CD Olímpic, el Torrent ho va aprofitar per a arredonir el marcador amb el 4 a 1, obra de Blay.

La derrota deixa a l’Olímpic en la zona de descens, a falta de disputar 15 punts