Alejandro Garcia i Mario Mansilla campions de dobles i Pedro Rodenas campió d’individual

El passat 1 d’agost al Club de camp Bixquert arrancava el Torneig Internacional de Tenis Orysol en la seua 43 edició.

Aquest any el quadre ha estat compost per tenistes molt joves amb una gran projecció esportiva i en aquest torneig molts d’ells fan els seus primers passos fora del torneig en edat de formació.

Ahir Diumenge, van posar el punt final a l’edició de 2022.

A la categoria de dobles la final la van disputar la parella formada per Max Alcala i Bruno Pujol contra Alejandro Garcia i Mario Mansilla. Aquests últims es van emportar la victòria en dos sets per 2-6 i 6-7.

A la categoria d’individuals Pedro Rodenas es va imposar en la final per 7-6 i 6-2 a Jorge Martinez.