La SM La Primitiva Setabense celebra el seu concert d’aniversari diumenge 14 de març  

La programació del Gran Teatre de Xàtiva es reprèn aquest mes de març, després de la reobertura de la gran majoria d’espais municipals de la ciutat des d’ahir dimecres 3 de març.

La gran novetat serà la posada en escena de l’espectacle «Sabates noves» de Tian Gombau (Teatre de l’home dibuixat), que tindrà lloc el dissabte 13 de març en doble sessió: 12 hores (en valencià) i 17 hores (en castellà) amb entrada única al preu de 3 euros. Aquest espectacle, que parla amb senzillesa del fet de créixer i dels sentiments que això comporta, és recomanat per a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys i públic familiar, i compta amb una sèrie d’importants reconeixements com ara millor espectacle per a xiquets i xiquetes i públic familiar als premis MAX 2020, millor espectacle de xicotet format als FETEN 2019, millor escenografia a la Fira de Teatre de titelles de Lleida en 2019 i Premi del Públic Professional al International Puppet Festival «Visiting Arlekin» a Omsk (Rússia) en 2019.

D’altra banda, està prevista per al diumenge 21 de març la gala de monòlegs a càrrec d’Eugeni Alemany, Raúl Antón i els locals Marcos Chàfer i Javi Tormo, que es va haver d’ajornar en desembre a causa de la Covid-19. De fet, les entrades (10 euros, 8 amb descomptes), que estan pràcticament exhaurides, s’invertiran a benefici de la lluita contra la Covid-19.

També hi ha previst per al diumenge 14 de març el concert d’aniversari de la Societat Musical la Primitiva Setabense, amb entrada gratuïta que es pot recollir a la Casa de Cultura.

“Tornem a obrir el Gran Teatre per oferir una gran quantitat d’activitats culturals, amb totes les mesures sanitàries”, ha manifestat la regidora de Gran Teatre Maria Beltrán.

Les entrades per a l’espectacle «Sabates noves» i la gala de monòlegs es poden comprar a través de la pàgina web d’Instanticket o a la Casa de la Joventut, i per a més informació es pot consultar la pàgina web del Gran Teatre.