Durant tres dies s’ha gaudit d’una ampla oferta d’activitats, com teatre, música, jocs per a la població infantil, mostra gastronòmica i de vins, visites guiades i molt més. 

La plaça Major i carrers adjacents s’omplien el dissabte de persones vingudes de diversos pobles, per a gaudir dels vins, caves, plats preparats, dolços, fruita i verdura del municipi.

A les 18.00 hores es va inaugurar la Mostra Gastronòmica i del Vi, amb la presència de l’alcalde, Vicent Muñoz; la secretària autonòmica de Política Territorial, Imma Orozco, i la directora general de Paisatge, Rosa Pardo. La inauguració va estar a càrrec dels Tartanets, els artistes més joves de Tartana Teatre de la Lira Fontiguerense, que van fer una representació contant la història dels comerços del poble. Després, els assistents van presenciar l’actuació del grup “Cistella de Mimbre”.

Prèviament, la vesprada de divendres, es va fer una visita als comerços inscrits, on se’ls van fer entrega d’un reconeixement a les “persianes alçades”, per ser símbol de l’economia local i de proximitat, així com la columna vertebral de la Font de la Figuera. El dissabte al matí es va inaugurar la passarel·la del comerç i professionals al carrer Nou i es va projectar un vídeo promocional dels establiments participants. El Tasta la Font 3.0 va finalitzar el diumenge amb visites guiades a l’Altet de Palau, el retaule de Joan de Joanes, al Museu Històric-Etnològic i als cellers.

L’alcalde, Vicent Muñoz, es va mostrar satisfet per com a transcorregut aquesta edició i va afirmar que “treballarem perquè cada any el TASTALAFONT 3.0 continue fent d’aquesta passarel·la comercial i turística un dels grans esdeveniments anuals”.