L’equip de Xtradio Esports prepara una cobertura sense precedents

Com hem anunciat des de fa dies, el Silla CF – CD Olímpic corresponent a la 5a jornada de Tercera Divisió Grup 6-D el podreu seguir en directe a través de Xtradio. Aquest serà la primera de les retransmissions previstes per a acompanyar a l’Olímpic en la seua lluita per l’ascens.

En aquest cas, des de Xtradio hem fet una ambiciosa aposta. A més de la retransmissió en directe a través del 107,9 FM i xtradio.es que començarà a les 17:45, oferirem també a través de les xarxes socials vídeos, fotos i altre contingut addicional per a que no us perdeu cap detall del partit.

Aquest desplegament serà possible gràcies a la tasca del gran equip que hem conformat per a l’ocasió. El nostre cap d’Esports, Pablo Orts, exercirà com a narrador, i estarà acompanyat de Xavi Barrachina, expert en Tercera Divisió de GOLSMEDIA i col·laborador de Xtradio Esports, i per Javi Mollà, speaker del Camp Murta i habitual comentarista de retransmissions del CDO. A ells cal sumar a Albert Bautista, que s’encarregarà del material audiovisual i les xarxes socials, i Kike Roselló, que gestionarà la part tècnica.