El guardó s’atorga coincidint amb el dia mundial de la radiologia, en un acte que se celebra en el palau del Quintanar de Segòvia

El servei de Radiologia de l’hospital Lluís Alcanyís rep hui el premi de la Societat Espanyola de Radiologia en reconeixement del servei que presta a la societat en les àrees d’innovació i activitat més rellevant en la pràctica professional de la Radiologia. Aquest premi es basa en la recent edició d’una guia per a professionals mèdics en la pràctica de l’ecografia Doppler. 

El guardó s’atorga coincidint amb el dia mundial de la radiologia, en un acte que se celebra en el palau del Quintanar de Segòvia. Consisteix en un diploma i placa que s’uneix a la resta de distincions que ostenta l’hospital en diverses especialitats de la sanitat. 

A l’acte acudirà la cap del servei de Radiologia del departament, Teresa Diago. Durant la recollida del guardó es donarà a conéixer l’últim treball en l’àrea de formació: L’edició de la guia per a l’ecografia Doppler, que està previst que es presente oficialment el pròxim dia 15 de novembre a l’hospital de Xàtiva. 

El servei de Radiologia del departament Xàtiva-Ontinyent disposa d’una secció d’ecografia Doppler des de fa anys, que ja va ser premiada en 1999 amb el premi d’Ultrasonografia Diagnòstica que atorga la Societat Espanyola d’Ultrasons. A més, acull des de fa 20 anys la formació de residents MIR en radiologia i va organitzar recentment la 6a edició de les Jornades d’ecografia Doppler. 

La publicació d’aquesta guia ha sigut possible gràcies a una beca rebuda en 2021 de l’empresa General Electric per a ajudar a la formació de professionals de la radiologia. La cap del Servei, Teresa Diago, ha valorat el premi i ha agraït el treball de tots els professionals que han participat en aquesta guia: