L’Ajuntament de Canals cedeix la nau 3 del Polígon Industrial “Les Moles”

Segons han informat des de l’Ajuntament de Canals, el personal de les unitats terrestres i helitransportades contractat per la Generalitat Valenciana per a l’extinció d’incendis forestals i la intervenció enfront d’emergències tindrà una nova seu a la nau 3 del Polígon Industrial “Les Moles” de Canals.

Es tracta d’una nau cedida gratuïtament per l’Ajuntament a l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències per un període de 15 anys (sent prorrogable per períodes bianuals, i podent aconseguir una duració global màxima de 30 anys).

Segons expliquen des del consistori canalí, el passat 26 de març de 2021, com que no es van presentar al·legacions durant el període d’exposició pública, es va elevar a definitiu l’acord provisional aprovat per l’Ajuntament al Plenari del 28 de gener de 2021 per a la cesió de la instal·lació. 

Des de l’equip de govern han mostrat la seua satisfacció per comptar, ara més a prop, amb un servei essencial de prevenció i protecció enfront del foc i davant les emergències.