L’Alcalde de la localitat, Vicent Muñoz, es va reunir amb representants de l’empresa i les famílies interessades per concretar les condicions del servei

L’Ajuntament de la Font de la Figuera i l’empresa Autobuses Chambitos han acordat iniciar el nou servei de bus per a l’alumnat dels instituts de Xàtiva, que podrà ser extensiu per a altres usuaris (per exemple anar a l’hospital, centre d’especialitats…). L’Alcalde de la localitat, Vicent Muñoz, es va reunir amb la representant de l’empresa i les famílies interessades per tal de concretar les condicions del servei, al temps que va destacar que “amb este acord es dóna solució temporal a una demanda històrica de la Font de la Figuera, el qual s’acabarà de resoldre quan la Conselleria de Política Territorial adjudique el servei de transport promés”.

Respecte als horaris del servei d’autobús, cada dia hi haurà un viatge d’anada a Xàtiva a les 6.40 h del matí i un altre de tornada, però l’alumnat també podrà utilitzar el servei regular segons les seues necessitats. La reserva de plaça és imprescindible. Per tal d’informar-se i reservar places cal telefonar al 696 930 916.