Aquest reconeixement s’ha fet públic durant el 26é Congrés Nacional de la Societat Espanyola d’Anestesiologia

L’Organització Mèdica Col·legial i la Societat Espanyola d’Anestesiologia han guardonat al Servei d’Anestèsia i Reanimació de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva per la seua implicació i contribució en l’assistència mèdica durant la pandèmia de la COVID-19.

Aquest reconeixement s’ha fet públic durant el 26é Congrés Nacional de la Societat Espanyola d’Anestesiologia que es va celebrar el dissabte passat a Santiago de Compostel·la.

El Servei d’Anestèsia del Lluís Alcanyís ha contribuït activament en l’atenció de pacients crítics durant els pitjors moments de la pandèmia, adaptant-se el seu personal al mateix temps que les seues instal·lacions, per a prestar assistència a pacients amb necessitats assistencials específiques de crítics i coordinant-se en l’assistència amb els facultatius especialistes de vigilància intensiva.

Amb aquesta cooperació i treball en equip junt amb la Unitat de Cures Intensives s’ha aconseguit prestar una assistència completa a totes les necessitats que s’han presentat aconseguint, en alguns moments de la pandèmia, prestar vigilància intensiva en fins a un 150% de la capacitat assistencial d’UCI.

El diploma acreditatiu el va arreplegar la metge resident del Servei d’Anestèsia de l’Hospital Lluís Alcanyís, Demelza Micó, de mans del president de la Societat Espanyola d’Anestesiologia, Javier García.