L’equip de futbol-8 segueix preparant-se per a l’inici de la competició

Jornada de pretemporada per als tres equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB els qui es van mesurar a la UD Alzira en les seues diferents categories. El passat cap de setmana es van disputar els últims partits de pretemporada de l’equip amateur i infantil-cadet, mentre que el F-8 continua amb els seus partits amistosos.

L’equip amateur va finalitzar una pretemporada impol·luta en la qual no ha perdut cap partit. La competició de lliga ja ha donat inici però, al ser un grup imparell, el CDX ha descansat la primera jornada, la qual cosa ha aprofitat per a completar la seua preparació.

El conjunt dirigit per Rocío Hervás va disputar un amistós dissabte passat contra el UD Alzira B, equip que competeix en categories superiors. El resultat 0-0 va deixar entreveure el nivell que porta demostrant l’equip xativí, que vol començar la temporada de la millor manera possible.

L’equip infantil-cadet va viatjar a Alzira per a disputar un partit una mica diferent. L’equip d’Alba Revert no va aconseguir dominar el duel perdent 6-2 en un enfrontament difícil, on a les de Xàtiva no li van eixir les coses ni col·lectivament ni individualment. Malgrat el resultat, la seua pretemporada ha sigut excel·lent i ja estan amb moltes ganes de competir.

Finalment, l’equip de F-8, dirigit per Nerea Quesada, va jugar el seu segon partit de pretemporada també contra l’Alzira en les instal·lacions del Venècia. L’encontre va finalitzar 3-6 a favor de les del Ciutat de Xàtiva, amb tots els gols de les xativines marcats per Maria. Tots dos equips tenien moltes jugadores que acaben de començar a jugar a futbol com Jimena i Sara que van debutar en el camp alzireny. L’equip ha evolucionat positivament des de l’últim duel disputat i la seua millora és una mostra que encara els queda molt per demostrar.