L’equip infantil-cadet comença el pròxim cap de setmana la Lliga Or

Diumenge passat l’equip F-8 femení del Ciutat de Xàtiva va jugar en el camp municipal “Paquito Coloma” contra el Ciutat d’Alzira. La trobada va finalitzar amb el resultat de 1-4 en contra per a les jugadores xativines, no obstant això, el resultat no reflecteix el bon joc que van mostrar en el partit.

L’equip infantil-cadet va tindre jornada de descans en haver acabat la primera fase de la lliga, però continua entrenant amb normalitat, ja que tornarà a la competició aquest cap de setmana contra el Ciutat d’Alzira en la categoria de Lliga Or, una mini-lliga on els sis primers classificats de la primera fase de la lliga s’enfrontaran per a aconseguir el títol de lliga.

L’equip amateur del Ciutat de Xàtiva va viatjar aquesta vegada fins a Almussafes per a disputar el seu últim partit de la primera fase de la lliga en la qual ha quedat en 4a posició. El partit va ser dominat  clarament per les de Rocío Hervás. Malgrat això, el gol de les de Xàtiva no va arribar fins al minut 89, marcant María Sanchis el 0-1 a favor, però en el minut 95 de partit després d’una jugada polèmica va arribar el gol de les locals, deixant el resultat en 1-1.