El NB Xàtiva aplega al duel amb registres similars als moixentins

El primer derbi comarcal que aquesta temporada ens porta la Lliga Nacional de bàsquet no s’ha fet esperar massa. En la quarta jornada del campionat, el San Pedro Moixent rep la visita del Nou Bàsquet Xàtiva en un duel previst per a diumenge a les 17 h en el Pavelló Municipal de Moixent.

Els locals apleguen a aquest partit després de la seua primera derrota contra el ADESAVI, que va frenar el bon inici de curs amb dues victòries consecutives. Per contra, la dinàmica xativina és la contrària. Els visitants van perdre en la primera jornada, però han guanyat dos partits seguits. Per tant, ambdós equips apleguen en una situació similar, tot i que els objectius d’uns i altres són ben diferents.

Aquest duel de proximitat, estarà clarament marcat per la pandèmia. El que podria ser una vertadera festa del bàsquet comarcal pot acabar sent un duel a porta tancada. El San Pedro Moixent va anunciar fa uns dies que, seguint el protocol establert fins ara, hi hauria un aforament permés de 90 persones, però tot apunta que finalment el partit serà a porta tancada per recomanació de l’Ajuntament. Per això, el club moixentí treballa per buscar alternatives per oferir una retransmissió online en directe a través de les seues xarxes socials.