L’equip xativí torna a naufragar lluny del Camp Murta en un partit per a oblidar

El CD Olímpic va caure per 4-0 en la seua visita a la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica de Vila-real. Allí, el CD Roda es va mostrar molt superior, sobretot, en uns primers 20 minuts en els quals va ser capaç de marcar tres gols i deixar el partit sentenciat.

Els de Berna Ballester afrontaren aquest duel molt condicionats per les baixes, sense poder completar la convocatòria, però amb un 11 inicial prou reconeixible.

El duel va començar amb els locals dominant, creant molt de perill per bandes i veient porta molt prompte. Al minut 9, Messeguer posava per davant al Roda amb una gran definició després de controlar en l’interior de l’àrea. Poc després, el mateix Messeguer ampliava la renda rematant completament sol després d’una passada de la mort. El tercer aplegava al minut 19 amb una gran rematada de cap de l’ex de l’Olímpic Marco Farisato després d’una centrada des de la dreta. Sols havien passat 20 minuts i el partit estava ja sentenciat, tot i els intents dels xativins per tornar-se a clavar en ell.

En el segon temps, l’Olímpic va canviar el seu joc i va dominar davant un Roda que va saber gestionar molt bé la seua renda. El gol xativí que tornara a donar vida al partit no aplegà, però sí que ho va fer el quart dels locals obra de Íñigo al minut 80.

Al final, nova derrota de l’Olímpic fora de casa que deixa en evidència les carències del planter i que obliga els xativins a seguir invictes a casa per seguir en una zona més o menys tranquil·la de la classificació.