En aquesta reunió de coordinació també ha participat l’educador Vicent Aparicio

Les directores i directors de centres docents han mantingut una reunió de coordinació amb el regidor d’educació de l’Ajuntament de Canals, Vicent Tornero, i l’educador Vicent Aparicio per coordinar l’inici de curs.

Els centres educatius i els i les mestres estan fent un gran esforç per complir amb totes les mesures sanitàries i de seguretat previstes per minimitzar al màxim els riscos de contagi pel virus COVID-19. L’esforç fet pels centres garanteix la màxima presencialitat per part del nostre alumnat. Durant la pròxima setmana s’iniciaran aquestes classes presencials.

Per part de la regidoria s’ha informat de l’increment en les hores de neteja per part de l’empresa pública, que passarà a fer dues o tres intervencions -en el cas dels centres amb menjador escolar-.
A més s’ha informat que es dotarà, per part de l’Ajuntament, a tots els centres educatius del municipi, de material sanitari i de protecció per ajudar en crear espais com més segurs millor. Així, la Brigada d’Obres i Serveis també ha fet xicotetes intervencions per a habilitar alguns espais, de manera que aquests centres puguen adaptar-se a les noves circumstàncies.

Els centres educatius i la Policia Local vetlaran per garantir la seguretat en els accessos als centres, sobretot, els primers dies de curs. Demanem a l’alumnat i les seues famílies evitar, en la mesura de les possibilitats, l’ús de vehicles, i desplaçar-se als centres a peu o amb bicicleta, així com evitar aglomeracions. Es demana a les famílies evitar l’entrada als centres i sols fer-ho en cas de necessitat i prèvia autorització per part dels centres. Des de l’Ajuntament i des dels centres docents es demana la màxima comprensió en aquest inici de curs, així com consultar qualsevol dubte que sorgisca mitjançant els telèfons dels diferents centres educatius.

Cal agrair l’esforç que estan fent els i les docents per adaptar els centres a les necessitats. Des de l’Ajuntament aquest donant, i donarem, el màxim suport perquè siga així per dotar de la màxima seguretat als nostres xiquets i xiquetes i a tot el nostre professorat.