El regidor va explicar quin és el motiu de la seua eixida del govern

El regidor de Ciudadanos i responsable de mobilitat de l’Ajuntament de Xàtiva, Juan Giner, va convocar el divendres passat un acte informatiu a la Sala de premsa de l’Ajuntament en el qual va anunciar que, acatant l’ordre donada pel seu partit, trencarà el seu acord amb el PSPV, abandonant les seues competències al govern de Xàtiva.

Ciudadanos, va expedientar l’any passat a Giner per formar part d’un executiu en el qual, el partit taronja considerava que hi havia una trànsfuga, per això, li va demanar que abandonara les seues competències a l’ajuntament i es passara a l’oposició. Malgrat l’avís, Giner, ha conservat les seues delegacions durant tot aquest temps perquè, segons explicava, tenia projectes pendents d’executar.

Però ha arribat el moment de prendre una decisió, que el regidor explicava així:

La decisió de Giner sembla, pel que diu, que arribe tard, ja que és molt probable que siga expulsat igualment del partit, el que li permetria mantenir les delegacions d’alcaldia. Però Giner no està disposat a seguir el camí que altres van prendre:

Preguntat per quina serà la seua postura al consistori fins que acabe la legislatura, Giner va respondre açò:

Finalment, a l’acomiadar-se, Giner va tindre unes paraules d’agraïment a la tasca de la policia durant la seua etapa com a regidor.