Un solitari gol de Litri va ser suficient per a la victòria d’un efectiu Recambios

El CD Olímpic no va tindre una bona vesprada ahir contra el Recambios Colón. Amb un gol del màxim golejador del Grup 6, Litri, els visitants s’imposaren per 0-1 a un equip xativí que va estar molt espés i no va ser capaç de generar perill.

El partit va tindre un ritme lent des de l’inici. Sense aplegar a dominar, l’Olímpic va entrar millor al partit i va estar prou còmode al llarg del primer temps. Fins a la mitja hora no aplegaren les ocasions i aquestes foren dels locals. Al minut 30, Chafer va estar prop de marcar amb un remat des del punt de penal assistit per Juanmi. Poc després, Keita també va tindre una bona opció que va aturar amb encert Joan.

En el segon temps, el Recambios va eixir millor i Abel Buades va intentar reaccionar donant entrada a Óscar per guanyar presència en atac. La va aconseguir, però no va poder parar la ratxa de Litri. El davanter del Recambios va marcar al minut 61 després d’un ràpid atac combinatiu. Va tindre altra Litri poc després per a ampliar la renda, però Pepelu va estar encertat. A partir d’ahí, l’Olímpic ho va intentar sense crear perill en cap moment tot i ubicar-se Berna de davanter referència en el tram final.

Amb aquesta derrota, l’Olímpic es queda amb 28 punts en la zona mitjana de la taula i el Recambios s’enganxa a la lluita per la promoció d’ascens.