El conjunt xativí confirma el seu segon ascens de categoria consecutiu

El CF Racing Xàtiva està d’enhorabona després que la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana haja confirmat l’ascens del seu equip femení a la Lliga À Punt Valenta, la màxima categoria del futbol femení en l’àmbit autonòmic.

L’equip xativí fa tres temporades que competeix i mai ha deixat de progressar. Després d’un primer curs en el qual van ser campiones de la Copa Plata de Segona Regional, es van proclamar campiones amb el corresponent ascens de categoria en la seua segona campanya. I la passada temporada, tot i jugar en Primera Regional, les xativines van donar un nivell altíssim que ara el fa mereixedores d’aquest ascens a Autonòmica en ser un dels equips amb millor coeficient.

D’aquesta manera, el Racing Xàtiva femení competirà en la seua quarta temporada de vida en la màxima categoria del futbol femení valencià després del seu segon ascens de categoria consecutiu.

Cal recordar que l’equip femení del Racing estarà dirigit aquesta temporada 2023-24 per Jaime Juan, un tècnic experimentat en el futbol femení i que compta amb diversos ascensos al seu palmarés.