Els xativins s’imposen per la mínima al Benigànim i acaben empatats a punts el campionat

El Camp Murta va viure ahir una autèntica festa del futbol regional. Racing Xàtiva i Benigànim CF es van enfrontar en l’última jornada de la fase d’ascens a Primera Regional en un estadi xativí que lluïa com en les grans ocasions. El duel va acabar amb 2-1 al marcador, un resultat que no va valer al Racing per superar als de la Vall en la classificació, però si per ser segons i poder optar a l’ascens a Primera Regional.

El partit va començar amb un ritme frenètic. Els locals necessitaven guanyar per tres gols per ser campions i es van avançar als primers minuts, posant-se 2-0 al minut 17 gràcies a dues dianes de Silver. Això sí, l’eufòria local es va veure frenada al minut 25 amb el 2-1 obra d’Emilio Ortolà. A partir d’ací, els visitants van saber gestionar bé la situació per no veure compromés el seu campionat.

Finalment, els dos equips van acabar celebrant l’ascens. El Benigànim ho va fer gràcies al seu campionat, i el Racing com un dels millors segons classificats.