Els socialistes asseguren que no s’ha iniciat el repartiment de les ajudes previstes

Des del PSPV-PSOE de Canals han acusat l’Ajuntament de deure 567.000 € als comerciants com que no s’ha començat el repartiment de les ajudes previstes per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia. Segons apunten, el Pla Resistir, aprovat al gener per la Generalitat València i la Diputació de València injecta 337.000 € que, segons consta, estan ja en les arques municipals, però encara no s’han repartit. A més, afirmen que existeixen altres ajudes encara sense repartir com els 127.000 € aprovats pel Ple municipal el 5 d’agost de 2020 i altres 120.000 € aprovats en el Ple del 28 de gener de 2021 a proposta del PSPV-PSOE Canals. 

Des de Socialistes Canals declaren: “Estem vivint la crisi més gran que hem conegut. Els comerciants i empresaris de Canals han hagut de fer front a dures restriccions. Encara que necessàries per motius sanitaris, han afonat l’activitat econòmica. És en aquests moments quan les administracions han d’estar al costat dels seus veïns i ajudar. La Generalitat Valenciana i la Diputació de València si han fet els deures, el Govern de Canals no.”

Des del PSPV-PSOE de Canals no entenen per què no es paguen de manera immediata les ajudes i demanen que s’abonen de manera immediata. Al que afigen que “desconeixem si és un problema de la mala situació econòmica com hem advertit en els dos últims anys, o si no tindre un pressupost des de l’any 2019 està perjudicant.”