Durant la setmana continuarà celebrant-se la Setmana Gastronòmica de l’All Tendre de Xàtiva amb la participació de més d’una desena de locals de restauració

El pròxim divendres, 1 de març, a les 19 hores, tindrà lloc al recinte del mercat municipal un tast de cerveses i maridatge amb plats elaborats amb all tendre. Aquesta activitat té un aforament limitat de 40 persones i el formulari d’inscripció es pot realitzar a través d’un codi QR ubicat a la web de Xàtiva Turisme. 

Durant la setmana continuarà celebrant-se la Setmana Gastronòmica de l’All Tendre de Xàtiva amb la participació de més d’una desena de locals de restauració, amb menús entre 15 i 30 euros, i amb l’all tendre com a protagonista. Els establiments participants són, El Moncho, El Rey del Tapeo, Restaurant Ganesh-Cocina Ecléctica, la Talaia del Castell, Els Porxes, Mesón Origen, Ca Conxa, el Cullerot, El Carmen, Portal de Ca Conxa i Carpanel. 

El dissabte, 2 de març, a les 9 h, hi haurà un esmorzar de l’associació d’alls tendres, i a les 10, tindrà lloc una visita guiada a un camp d’alls tendres, oberta a tota la ciutadania i amb eixida des del Gran Teatre, per a la qual serà necessària inscripció prèvia que es pot fer a través del correu promocioeconomica@ayto-xativa.es. A les 11 hores, taller familiar de cuina d’all tendre a càrrec del cuiner local Santiago de los Reyes, de El Cullerot. A les 13 hores, concert familiar «Beatles for kids». De vesprada, a les 17 h, es celebrarà el concurs de lligar alls tendres, i a les 17:30 h serà l’entrega de premis i reconeixement als allers Paco i Vicente Benavent Vidal. A les 18 h, tindrà lloc el concert «Cants de la Terra» amb la participació de Pep Gimeno Botifarra i Hilari Alonso. 

Finalment, el diumenge, 3 de març, des de les 10:30 hores es podrà gaudir de l’esmorzar Firaller, amb aforament per a 150 persones. Per finalitzar el FirAll 2024, a les 13:30 es podrà gaudir del concert de cloenda a càrrec de la banda local Cara B.