En la sessió ordinària els socis van aprovar els comptes de la temporada 2022/2023

Ahir a la Casa de Cultura de Xàtiva es van donar cita els socis del CD Olímpic, per elegir el futur del club. A les 19:15 hores va començar l’assemblea ordinària, que es va desenvolupar de forma ràpida i sense sobre salts, aprovant l’acta de la sessió anterior i els comptes de la temporada. Tot i els dubtes amb les dades econòmiques, els socis van decidir aprovar-los per tal que el club puga continuar endavant, el que suposa que es reconeix un dèficit de la temporada de 22.000 euros, i a més en data d’assemblea encara quedaven pendents de pagar 63.000 euros de despesa corrent, entre el que inclou els salaris dels jugadors i tècnics dels últims mesos. Una vegada finalitzada aquesta primera assemblea, es va fer temps fins a poder començar la sessió extraordinària, entre el debat dels socis assistents.

A les 20 hores, va començar l’assemblea extraordinària, amb sorpresa. Dues candidatures s’havien presentat per fer-se càrrec del CD Olímpic. Una d’elles, la ja coneguda, la candidatura del projecte de Rune hoem, que presentava a Marco López com a president de l’entitat, un home vinculat al CD Olímpic on ha exercit d’entrenador de la base i de delegat del primer equip, Roberto Mas, qui ha estat els últims anys fent diverses tasques al club i Rune Hoem, qui no pot ostentar el càrrec de president per no complir els requisits que marquen els estatuts.

L’altra candidatura estava encapçalada per tres empresaris residents a Barcelona i Madrid, Rafael Cuenca i Marc i Antonio Uceda. Aquesta segona candidatura tenia previst dirigir-se als socis per videoconferència, però per problemes tècnics no va ser possible. També es va intentar per cridada telefònica, però la comunicació amb la sala va ser impossible. A més els integrants d’aquesta candidatura incomplien el primer dels requisits per formar part de la junta directiva, ser socis, pel que molts socis van rebutjar directament aquesta oferta. Finalment, després que Marco López es dirigira als socis, aquests en gran majoria van donar suport a la candidatura del projecte de Rune Hoem, per tant, hui comença un nou període per al CD Olímpic.

També cal destacar que no hi ha hagut acord entre Rune Hoem i Anuj Gupta, qui fins ara era el màxim representant de la gestió del club. Es va traslladar als socis l’oferta que Rune va traslladar Anuj que ascendia a 233.000 euros englobats diferents conceptes, davant els 331.000 euros que sol·licitava Anuj Gupta.

Els nous representants del club ja treballen a contracorrent per preparar una pretemporada. I temporada que molts altres equips ja han començat, mentre que també es treballa en la solució econòmica entra la part eixint del club i l’entrant.

Una nova era comença per al CD Olímpic.