La federació espanyola augmenta un 4,7% la quantitat total del programa

La Comissió Gestora de la RFEF ha aprovat el Programa Impuls 23 per a la nova temporada, amb un total de 29 milions d’euros, destinats als clubs de Segona B i Tercera Divisió.

Aquesta xifra suposa un augment del 4’7 per cent de la quantitat total del programa respecte a l’anterior campanya (un increment de més d’un milió d’euros), constatant el compromís de la RFEF amb el futbol modest.

D’aquesta manera, tots els clubs de Segona Divisió B i de Tercera Divisió que no siguen dependents o filials de clubs professionals -un total de 450 dels quals 29 són valencians-, tindran accés a aquestes ajudes, que a més, s’incrementen per cada partit disputat i per cada mes de competició.

A més, en Segona Divisió B s’incrementa la quantitat a percebre per participació i s’allibera el pagament per arbitratges per a facilitar rebre altres ajudes per aquest mateix concepte.

Aquestes ajudes seran abonades amb caràcter periòdic des de l’inici de la temporada, i a les mateixes s’uniran les del programa Pedrera de Valors, les ajudes per desplaçaments insulars (més d’1 milió d’euros), el programa de balons d’Adidas o el programa Scouting per a equips de Segona B.